Jouw smartphone als betaalmiddel en sleutel tot het Heiuki SUP & Kajak deelstation.

Heiuki biedt innovatieve oplossingen voor outdoor activiteiten en avontuur voor iedereen.

UX Web App Design für Verleihautomaten

HET HEIUKI SUP & KAJAK VERHUURSYSTEEM

 

Heiuki SUP & KAJAK Vending Systems is een leverancier van geautomatiseerde oplossingen. Onze focus ligt op samenwerkingen, waarbij we onze SUP & kajak verhuurautomaten beschikbaar stellen voor iedereen met interesse in individueel gebruik. U kunt ons eerste product, de SUP & kajak verhuurautomaat, inzetten voor locatie partnerships of franchise overeenkomsten.

Momenteel werken we aan verschillende fasen van product uitbreidingen, waaronder expansie naar andere sporten. We kijken steeds uit naar nieuwe uitdagingen.
 

Reservering, instructies, ophalen en terugbrengen worden allemaal afgehandeld door klanten via hun smartphone. Onze verhuurautomaat is zelfvoorzienend, gemakkelijk te vervoeren en kan zonder fundering worden geplaatst. Monitoring en service controle zijn mogelijk via onze webapplicatie, en de automaat kan zelfs op een drijvende steiger op het water worden geplaatst.

VOORDELEN VAN ONZE OPLOSSING

 

  • Gemakkelijk te transporteren met een auto, vrachtwagen of aanhanger.
  • Eenvoudig en intuïtief te beheren door partners en exploitanten, zowel mobiel als via desktop.
  • Eenvoudig te gebruiken voor mensen van alle leeftijden.
  • Genieten van zorgeloos waterplezier..
  • Een lifestyle aanbod dat nieuwe klantsegmenten aantrekt.
  • Extra marketingmogelijkheden, zowel lokaal als online
  • Vergroot uw digitale aanwezigheid door integratie op uw website.
  • Verhoogt uw omzet met een voorspelbare investering.

Basisuitvoering

Heiuki SUP & Kajak Automat M Fullsize

Grote uitvoering

Heiuki SUP & Kajak Automat S Halfsize

Heiuki partner model

LOCATIE PARTNERSHIP

U heeft de locatie, wij regelen de rest. HEIUKI is de exploitant onder de naam HEIUKI SUP & kajak Vending Systems. De locatiepartner ontvangt een deel van de omzet en hoeft slechts een beperkte on-site service te bieden (ongeveer 1 uur per week). HEIUKI betaalt voor alle klantenservice, marketing, containers en uitrustinginvesteringen.

 
 

FRANCHISE PARTNERSHIP

 

De licentiepartner neemt alle investeringskosten voor de SUP & kajak verhuurautomaat en verhuurmateriaal over, evenals de on-site service onder de naam HEIUKI SUP & kajak Vending Systems. In ruil daarvoor ontvangt de partner een lucratief aandeel in de omzet. Klantenservice en online marketing worden verzorgd door HEIUKI.

WHITE LABEL LICENTIE

De licentiepartner neemt alle investeringskosten over, evenals alle rechten en verplichtingen van het bedrijf. Het boekingssysteem van de licentiepartner wordt aangesloten op de mobiele softwaretoepassing en het ontwerp wordt aangepast. De provider opereert economisch zelfstandig onder zijn eigen merk.

DE SAMENWERKING

Uw voordelen

We delen onze passie voor watersport en vertegenwoordigen dezelfde waarden zoals vrijheid, onafhankelijkheid, transparantie en een klantgericht aanbod.. De perfecte samenwerking tussen product, merk, systeem en team onderscheidt HEIUKI SUP & kajak Vending Systems en maakt het de juiste keuze voor gedeeld succes.

 

MET ONS SYSTEEM

Bieden we u de mogelijkheid om een eigen watersportaanbod uit te bouwen, op een laagdrempelige manier. Met onze verhuurautomaten vergroot u de aantrekkelijkheid van uw locatie en genereert u extra inkomsten.

CONTACT

CONTACTEER ONS EN WORDT ONZE NIEUWE PARTNER!

CONTACT US AND BECOME A SUP & KAYAK VENDING SYSTEMS PARTNER!